Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 29th, 2016 | by fileto

0

Γρήγοροι στις κλοπές αλλά συνελήφθησαν στις Σέρρες

Η ενδελεχής και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπών χρυσαφικών και ηλεκτρονικών συσκευών από οικίες σε διαφορετικές περιοχές των Σερρών που έγιναν την ίδια μέρα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, συμπεριλαμβάνονται ένας 18χρονος και 2 ακόμη συνεργοί του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (27-01-2016) το απόγευμα, οι προαναφερόμενοι χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, μέσα σε χρονικό διάστημα περίπου 2 ωρών, διέρρηξαν 4 σπίτια σε χωριά των Σερρών, απ’ όπου και αφαίρεσαν από τα 3, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 2.000 ευρώ, κατά δήλωση των παθόντων.

Κατόπιν αναζητήσεων βραδινές ώρες της ίδιας μέρας εντοπίστηκε σε περιοχή των Σερρών ο 30χρονος και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι για την μεταφορά των κλοπιμαίων, αλλά και για την διαφυγή τους, χρησιμοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 30χρονου το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ως μέσω τέλεσης για την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς και ο 18χρονος έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑