Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 16th, 2016 | by fileto

0

Περίεργες ιστορίες παίζονται στη Θράκη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NEWPOST “Υπόθεση απαγωγής του Ιμάμη Ξάνθης Χουσεΐν Τζιχάν και απειλές κατά του ψευτομουφτή της περιοχής Αχμέτ Μετέ καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ  (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή).

Μάλιστα δίνουν στον ψευτομουφτή Ξάνθης τον τίτλο του Μουφτή που είναι ψευδεπίγραφος!

Σύμφωνα με την καταγγελία η οποία τονίζει αυτολεξί: «στις 28 Ιανουαρίου 2016 ομάδα φασιστών με γάντια και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους απήγαγαν τον Ιμάμη Χουσεΐν Τζιχάν, την ώρα που εξέρχονταν από το σπίτι του εκλεγμένου Μουφτή Αχμέτ Μετέ και τον βάλανε μέσα σε βανάκι χωρίς πινακίδες. Του ζήτησαν να μεταφέρει στο Μουφτή τις απειλές τους στο πρόσωπο του ίδιου και της οικογένειάς του. Οι δύο απαγωγείς, που ήταν άριστα εκπαιδευμένοι, μιλούσαν ελληνικά και συστήθηκαν ως “Φρουροί της Θράκης”.

Όπως τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ σε σχετική ανακοίνωσή της: «είναι η ίδια φασιστική συμμορία που υπέγραψε την επίθεση στα γραφεία του DEB στην Κομοτηνή στις 8 Δεκεμβρίου 2015. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και καταδίκη τους».

«Τέτοιες ενέργειες», προσθέτει η ΚΕΕΡΦΑ «ενθαρρύνουν τους ναζί της Χρυσής Αυγής που κοιτάνε ν’ αρπάξουν κάθε ευκαιρία για να προωθήσουν την πολιτική των διαχωρισμών και του μίσους, με τον ίδιο τρόπο που προσπάθησαν να προβοκάρουν το δίκιο αγώνα των αγροτών ενάντια στο ασφαλιστικό σφαγείο που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

Μια υπόθεση την οποία δεν πρέπει να αφήσει σε γκρίζο πλάνο η ΕΥΠ.

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑