Εκδηλώσεις

Published on February 19th, 2016 | by fileto

0

Η καρδία των καρδιολόγων χτυπά στην Αλεξανδρούπολη

«Η ολοκληρωμένη προσέγγιση των παθήσεων της αριστεράς και δεξιάς κοιλίας,» είναι το θέμα του 7ου ετήσιου Καρδιολογικού Συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19- 21 Φεβρουαρίου στην Αλεξανδρούπολη (ξενοδοχείο Astir) .

Οι Σύνεδροι θα εστιάσουν το ενδιαφέρον τους στις νέες θεραπευτικές δυνατότητες, φαρμακευτικές επεμβατικές και χειρουργικές, στην αντιμετώπιση της οξείας και χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας, ενώ θα παρουσιαστούν και οι σημαντικότερες πρόσφατες εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων.
Ιδιαίτερη θέση στο φετινό Συνέδριο καταλαμβάνουν Κλινικά Εργαστήρια με συζήτηση δύσκολων περιστατικών, που εστιάζονται στη σωστή χρήση και ερμηνεία σύγχρονων διαγνωστικών μεθόδων στην Καρδιολογία, την πρακτική διαχείριση της αντιθρομβωτικής αγωγής και την αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων. Τέλος θα γίνει ανασκόπηση των κλινικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που συνέβαλε και την περασμένη χρονιά με το έργο της στην πρόοδο της καρδιαγγειακής ιατρικής στη χώρα μας αλλά και διεθνώς.

To συνέδριο διοργανώνει η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου ,ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑