Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 23rd, 2016 | by fileto

0

Μηχανικοί και δικηγόροι έκαψαν τα πτυχία τους στην Καβάλα

Με το σύνθημα «Πάρτε πίσω το ασφαλιστικό …καίει το μέλλον μας», το ΤΕΕ-ΑΜ  λοιπόν διοργάνωσε την μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας, και είπε για μια φορά όχι στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Όπως τόνισαν οι ίδιοι οι μηχανικοί: «Με συμβολική καύση διπλωμάτων και σφραγίδων, αφού η τυχόν ψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό μας διώχνει από το επάγγελμα και μας σπρώχνει στη μετανάστευση.

Επιβεβαιώνουμε και ισχυροποιούμε το μήνυμα προς την κυβέρνηση για την απόσυρση της πρότασης νόμου για το ασφαλιστικό και την έναρξη ενός διαλόγου εξ’ αρχής, με στοιχεία, αναλογιστικές μελέτες και πραγματικά δεδομένα, για ένα ασφαλιστικό σύστημα δίκαιο και βιώσιμο, που θα βελτιώνει συνθήκες, θα στηρίζει την δημιουργία, την εργασία,  την άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος, για τους μηχανικούς, τους επιστήμονες, τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Γι’ αυτό και καλέσαμε τους μηχανικούς τους, τους επιστήμονες, τους ελεύθερους  επαγγελματίες, τους εργαζόμενους να συμμετέχουν, αφού ο αγώνας για την διεκδίκηση της επαγγελματικής μας επιβίωσης και εργασίας, όπως έχουμε όλοι διακηρύξει είναι κοινός, στον πρωτογενή τομέα, στις υπηρεσίες, στο εμπόριο, στην παραγωγή, στον κατασκευαστικό τομέα, στο επιστημονικό και το τεχνικό έργο».

Πραγματικά η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και η μουσική έδωσε την ευκαιρία σε μια ηλιόλουστη μέρα να γίνει αυτή η πράξη διαμαρτυρίας των μηχανικών αλλά και των δικηγόρων.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑