Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 28th, 2016 | by fileto

0

Βούλγαρος με 20 παράνομους μετανάστες στις Φέρες

Συνελήφθη χθες (27-2-2016) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Μοναστηρακίου, από αστ νομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς είκοσι (20) περίπου μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε από τις έρευνες, οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέβη στην περιοχή του Έβρου, προκειμένου να παραλάβει και να προωθήσει παράνομα στην ενδοχώρα 20 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε 2 πλαστικές βάρκες και να επιχειρούν να διασχίσουν τον ποταμό Έβρο, για να αποβιβαστούν στην ελληνική όχθη, πλην όμως στη θέα των αστυνομικών επέστρεψαν στο τουρκικό έδαφος.

Με τη σύλληψη του 45χρονου, επετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε είκοσι (20) περίπου μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑