Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 18th, 2016 | by fileto

0

Ηττηθήκαμε κατά κράτος από τους Τούρκους είπε ο Αυγενάκης

Σε περιοδεία βρίσκεται στην Αν. Μακεδονία και Θράκη ο Λευτέρης Αυγενάκης δεξί χέρι του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να μιλήσει σε κομματικά στελέχη για το 10ο συνέδριο της ΝΔ.

Η περιοδεία ξεκίνησε από τη Ξάνθη σήμερα το απόγευμα, μετά σειρά είχε η Καβάλα, αύριο θα βρίσκεται σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη και ακολούθως θα πάει σε Δράμα και Σέρρες.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε από την Καβάλα, ότι η κυβέρνηση έχει την δική της ευθύνη μια και τα αδιέξοδα τα δημιούργησε εκείνη και όχι κάποιος άλλος. Δεν μπορεί να διαχειριστεί τα μείζονα αλλά και τα ελάσσονα προβλήματα του τόπου και ιδιαίτερα το προσφυγικό που η ίδια δημιούργησε.

«Πάνω από 50.000 ψυχές προσφύγων βρίσκονται ανά την Ελλάδα, η κυβέρνηση είναι απούσα, έχει παραδώσει την διαχείριση στις ΜΚΟ οι οποίες δεν γνωρίζουμε και τι ρόλο παίζουνε και όλα βρίσκονται στον αυτόματο πιλότο», ανέφερε ο βουλευτής.

Και συνέχισε: «η ΝΔ έχει ανάγει το προσφυγικό σε εθνικό ζήτημα και δίνει μάχη για να το τιθασεύσει μέσα από τον ρόλο που έχει. Παράλληλα η ΝΔ ανεβάζει στροφές και διευρύνει την βάση της αναζητώντας ενεργά κύτταρα της τοπικής ζωντανής κοινωνίας, για να ρίξει στη μάχη για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο πρόσωπο της παράταξης».

Τέλος σε ερώτησή μας για το ποιος έχασε ή κέρδισε στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό είπε χαρακτηριστικά: «ηττηθήκαμε κατά κράτος από τους Τούρκους», είπε χαρακτηριστικά.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑