Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 12th, 2016 | by fileto

0

Κλέφτης με αδυναμία στα αλκοολούχα ποτά στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) κλοπές από αποθήκη πολυκατοικίας, που διαπράχθηκαν, την τελευταία εβδομάδα, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθη χθες (11-4-2016) το πρωί, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 4-4-2016, στην Καβάλα, διέρρηξε είσοδο πολυκατοικίας και αφαίρεσε από αποθήκη 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, διάφορα αλκοολούχα ποτά και τα κλειδιά της αποθήκης.

Ακολούθως, τις πρώτες πρωινές ώρες της 10-4-2016, διέρρηξε την ίδια πολυκατοικία και χρησιμοποιώντας τα παραπάνω κλειδιά, εισήλθε στην αποθήκη και αφαίρεσε 1 τηλεόραση, διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και 1 διακοσμητικό αντικείμενο.

Στην οικία του 36χρονου βρέθηκαν η παραπάνω τηλεόραση, το μεγαλύτερο μέρος από τα αφαιρεθέντα αλκοολούχα ποτά, το διακοσμητικό αντικείμενο και τα κλειδιά της αποθήκης, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, καθώς επίσης μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα κλοπής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑