Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 19th, 2016 | by fileto

0

Πυρπόλησαν την είσοδο των γραφείων της ΧΑ στην Κομοτηνή

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σήριαλ ανάμεσα σε ομάδες προερχόμενες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και την Χρυσή Αυγή καταγράφηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κομοτηνή.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα αντιεξουσιαστών την Πέμπτη 14 Απριλίου, τα ξημερώματα βρέθηκε έξω από το σπίτι του  ιδιοκτήτη των γραφείων που στεγάζεται η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή. Αφού έσπασαν την πόρτα της εισόδου της οικογενειακής πολυκατοικίας, στην συνέχεια πυρπόλησαν μέρος αυτής.

“Σε μια κοινωνία εντεινόμενου παραλογισμού και κανιβαλισμού, επιλέγουμε να δώσουμε τη δική μας απάντηση στους φασίστες δολοφόνους και σε κάθε έναν που τους στηρίζει ή στηρίζεται από αυτούς (οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά). Με τη στήριξη αυτή ο καθένας διαλέγει στρατόπεδο και θα τιμωρείται αναλόγως” αναφέρουν οι αντιεξουσιαστές μεταξύ άλλων στο κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί και άλλα αντίστοιχα περιστατικά στην Κομοτηνή, με πιο πρόσφατη την επίθεση στο γραμματέα της Χ.Α. στην Κομοτηνή, του οποίου το Ι.Χ. πυρπολήθηκε.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑