Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 12th, 2016 | by fileto

0

Φωνές και διαμαρτυρίες κατά στελεχών Σύριζα στην Καβάλα

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, λογιστές, μηχανικοί δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στην Καβάλα σήμερα το βράδυ σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ραδιοσταθμός “στο κόκκινο” με ομιλητές τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, Κώστα Αρβανίτη, δημοσιογράφο και διευθυντή του ραδιοσταθμού «στο κόκκινο» και Γιώργο Βασιλειάδη, γενικό γραμματέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, στο ξενοδοχείο Galaxy.

Οι μηχανικοί του ΤΕΕ ΑΜ άνοιξαν τον κύκλο της διαμαρτυρίας που ζήτησαν τον λόγο της απουσίας του πρώην προέδρου του ΤΕΕ από την συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του φορέα και διαμαρτυρήθηκαν με κόσμιο αλλά δυναμικό τρόπο για την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου από τον ίδιο τον υπουργό και συνάδελφό τους Χρήστο Σπίρτζη.

κοκκινο καβαλα

Ακολούθησαν ο πρόεδρος των αγροτών Καβάλας Θέμης Καλπακίδης και ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Νίκος Δημόπουλος με βαριές εκφράσεις εναντίον των στελεχών του Σύριζα, για τον τρόπο με τον οποίο αθέτησαν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.

Μάλιστα ο Νίκος Δημόπουλος είπε: «Σέβομαι τον χώρο και την εκδήλωσή σας, αλλά θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου». Ακούγονται φωνές από τους Συριζαίους…! «Διαμαρτύρομαι γιατί δεν είμαι σαν κι εσάς που δουλεύεται το 8ωρό σας, είστε άνθρωποι του δημοσίου, βολεμένοι». «Εμείς παράγουμε αλλά εσείς λειτουργείται σαν κηφήνες». «Το αυγό του φιδιού το εκκολάπτουν οι πολιτικές σας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑