Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 13th, 2016 | by fileto

0

Η Σιδηροδρομική Εγνατία θα γίνει και θα περνάει από την Καβάλα

Το έργο της σιδηροδρομικής Εγνατίας θα προχωρήσει κανονικά μια και είναι ένα από τα κύρια έργα που προωθεί η κυβέρνηση στον τομέα των μεταφορών, μαζί με τους οδικούς άξονες που έχουν μείνει ημιτελείς.

Ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης που βρέθηκε στην Καβάλα, σε ερώτηση για τις αντιρρήσεις που εκφράζουν ακόμη και μέλη της κυβέρνησης ότι θα πρέπει να επισκευαστεί το παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο και να ενταχθεί στο έργο της Σιδηροδρομικής Εγνατίας, όπως η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ανέφερε και ξεκαθάρισε ότι «η Σιδηροδρομική Εγνατία θα προχωρήσει και θα περνάει από την Καβάλα μέσω της νέας της χάραξης. Η κ. Κόλλια εκφράζει προσωπικές της απόψεις οι οποίες δεν έχουν σχέση με το έργο της νέας Σιδηροδρομικής Εγνατίας, η οποία προχωρά».

Παράλληλα ο κ. Σπίρτζης έκανε γνωστό ότι υπέγραψε πριν από λίγα 24ωρα την μελέτη των 3,5 εκατ. για τα Τενάγη των Φιλίππων και ότι έχει προγραμματίσει να στηθεί στην Καβάλα, ένα μεγάλο εμπορευματικό Κέντρο στον χώρο του εμπορικού λιμανιού της Καβάλας, «Φίλιππος Β΄».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑