Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 2nd, 2016 | by fileto

0

Κλοπές σε Ροδόπη και Καβάλα από έπιπλα μέχρι χρυσαφικά

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) κλοπές από τις εγκαταστάσεις δύο (2) δημοτικών γηπέδων στο νομό Ροδόπης. που διαπράχθηκαν, το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος – Μάιος του 2016.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 38, 23 (άντρες) και 57 (γυναίκα) ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 38 και 23 ετών, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από τις εγκαταστάσεις δύο (2) δημοτικών γηπέδων, που βρίσκονται σε χωριά της Ροδόπης, καλώδια χαλκού, αντικείμενα αλουμινίου, 3 ηλεκτρικές συσκευές και 7 ξύλινα έπιπλα, τα οποία στη συνέχεια ο 23χρονος διέθεσε στην 57χρονη.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν στην κατοχή της 57χρονης τα αφαιρεθέντα καλώδια χαλκού, μέρος των αντικειμένων αλουμινίου και μία ηλεκτρική συσκευή, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 38 και 23 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε, την 9-8-2015 το μεσημέρι, στην πόλη της Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες ο 24χρονος, μαζί με έναν άγνωστο, μέχρι στιγμής δράστη, εκμεταλλευόμενοι τη μεταφορά εμπορευμάτων στην οικία 80χρονης ημεδαπής, εισήλθαν στο εσωτερικό της, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑