Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 9th, 2016 | by fileto

0

Πιάστηκαν οι κλέφτες των κοσμηματοπωλείων της Καβάλας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) κλοπές από κοσμηματοπωλεία, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 5 έως 7-6-2016, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθησαν χθες (7-6-2016) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 34 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια ερευνών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εντόπισαν τους τρεις (3) ημεδαπούς να κινούνται πεζοί και να έχουν στην κατοχή τους ένα (1) ειδικά διαμορφωμένο σύρμα, 1 φακό, πλαστικά γάντια και 1 κόσμημα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δράστες, λίγες ώρες νωρίτερα, χρησιμοποιώντας τεχνηέντως το διαμορφωμένο σύρμα, αφαίρεσαν από προθήκη κοσμηματοπωλείου το παραπάνω κόσμημα. Επίσης προέκυψε ότι οι δύο από τους συλληφθέντες, ηλικίας 32 και 34 ετών, την 5/6-6-2016, ενεργώντας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφαίρεσαν από προθήκη έτερου κοσμηματοπωλείου τρία (3) χρυσά δαχτυλίδια.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των κοσμηματοπωλείων.

Κατασχέθηκαν επίσης τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

Σημειώνεται ότι οι τρεις ημεδαποί έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ οι δύο δράστες, ηλικίας 39 και 32 ετών, έχουν απασχολήσει επίσης για ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑