Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 26th, 2016 | by fileto

0

Ημέρα τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως «Ημέρα τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Σήμερα 26 Ιουνίου 2016 , Κυριακή των Αγίων Πάντων, σ το πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις έδρες όλων των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (Δ.Α. Ορεστιάδας, Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, Δ.Α. Ροδόπης, Δ.Α. Ξάνθης, Δ.Α. Καβάλας και Δ.Α. Δράμας).

Συγκεκριμένα:

  • Στην Ορεστιάδα, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων
  • Στην Αλεξανδρούπολη, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου
  • Στην Ξάνθη, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας
  • Στην Καβάλα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου
  • Στη Δράμα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν Θρησκευτικές, Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μ.Μ.Ε., καθώς και πλήθος αποστράτων και εν ενεργεία Αστυνομικών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑