Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 15th, 2016 | by fileto

0

Έπαιζαν παράνομο ιντερνετικό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες (14-7-2016) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 51, 41 (άντρες), 28 και 26 (γυναίκες) ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα (ίντερνετ – καφέ) ιδιοκτησίας του 33χρονου, με προσωρινά υπεύθυνες τις δύο (2) ημεδαπές.

Κατά τον έλεγχο, οι δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 41 ετών, κατελήφθησαν να συμμετέχουν σε τυχερό παίγνιο, μέσω νόμιμης διαδικτυακής ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας λογαριασμούς (κάρτες παίκτη) που ανήκουν σε άλλα άτομα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 41χρονος χρησιμοποιούσε το λογαριασμό του 29χρονου, ενώ ο 51χρονος χρησιμοποιούσε λογαριασμό άγνωστου ατόμου, τον οποίο προμηθεύτηκε από το κατάστημα.

Κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑