Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 1st, 2016 | by fileto

0

Έκλεβαν τα αυτοκίνητα λουόμενων στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν την τελευταία εβδομάδα, σε παραλιακή περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν προχθές (30-7-2016) το μεσημέρι, στη Μεσημβρία Αλεξανδρούπολης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια ερευνών για τη σύλληψη δραστών που διέπραξαν διαρρήξεις οχημάτων, στη Μεσημβρία, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου, καθώς και την κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι την τελευταία εβδομάδα, στη Μεσημβρία, οι δράστες διέρρηξαν τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, έγγραφα, ένα (1) κινητό τηλέφωνο, μια (1) τσάντα και κλειδιά δικύκλου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν η αφαιρεθείσα τσάντα και διάφορα έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Κατασχέθηκε επίσης το όχημα των δραστών.

Σημειώνεται ότι και οι δύο (2) δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑