Αθλητικά

Published on August 8th, 2016 | by fileto

0

Περήφανοι για την ΑΝΝΑ που χτύπησε ΔΙΑΝΝΑ και έφερε μετάλλιο

Περήφανη για την κόρη της και για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στη σκοποβολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε η μητέρα της Άννας Κορακάκη τονίζοντας την… απουσία της πολιτείας στην προσπάθειά της.

Για δικαίωση των κόπων της κόρης της έκανε λόγο η μητέρα της Άννας Κορακάκη, Φωτεινή Χριστοδούλου, τονίζοντας πάντως την απουσία της πολιτείας από το πλευρό της.

«Επικοινωνούμε συχνά. Είναι ευτυχισμένη, αλλά έχει έναν ακόμη αγώνα μπροστά της και συνεχίζει το πρόγραμμα προετοιμασίας. Η Άννα έδειξε μεγάλη αφοσίωση στο άθλημα, δούλεψε πολύ μεθοδικά για πολύ καιρό και το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους της», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση.

«Είμαι πολύ περήφανη. Η επιτυχία ήρθε από σκληρή δουλειά από την κόρη και το σύζυγό μου. Είναι δικαίωση των κόπων τους για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό τον καιρό. Οι δυσκολότεροι αγώνες δόθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Για να μην πω μηδενική, η στήριξη από την πολιτεία θα πω πως ήταν ελάχιστη. Κάποιες στιγμές έπρεπε να παλέψουμε για τα αυτονόητα και έπρεπε να δοθούν σκληρές μάχες γι’ αυτό. Για τα 25 μέτρα που παίζει αύριο δεν υπάρχει καν σκοπευτήριο, προπονείται σε ένα νταμάρι. Για πολλά χρόνια ο άντρας μου δεν μπορούσε να συνοδεύει την κόρη μας στους αγώνες».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η Άννα άρχισε την ενασχόλησή της με το στίβο και όταν στράφηκε στη σκοποβολή αρχικά δεν της άρεσε…

2 συνημμένα


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑