Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 27th, 2016 | by fileto

0

Κλοπές μοτοποδηλάτων στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία (1) κλοπή δίκυκλου οχήματος και δύο (2) απόπειρες, που διαπράχθηκαν την 24/25-8-2016, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν την 25 και 26-8-2016, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, την 24/25-8-2016, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμη μία (1) μοτοσικλέτα και ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο, χωρίς όμως να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις πράξεις τους.

Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκαν μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα (1) δισκίο του φαρμακευτικού σκευάσματος ΧΑΝΑΧ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας και επανειλημμένα για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκε την 25-8-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθη χθες (26-8-2016) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, άγνωστος δράστης, αφαίρεσε από την Αλεξανδρούπολη, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Άμεσα οι αστυνομικοί προέβησαν σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, να εντοπίσουν τον 33χρονο, να οδηγεί το αφαιρεθέν δίκυκλο και να τον συλλάβουν.

Κατασχέθηκε το παραπάνω δίκυκλο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑