Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 19th, 2016 | by fileto

0

Μέγα πλήθος για τον Κυριάκο Βελόπουλο στην Καβάλα

Η αίθουσα του διοικητηρίου γεμάτη με Καβαλιώτες όλων των ηλικιών και κυρίως νέους. Ομιλητής ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο ιδρυτής του νέου κόμματος «ΛΥΣΗ».

Κατά την ομιλία του μέγα πλήθος και μέγα πάθος αλλά και πολλά χειροκροτήματα στο κρετσέντο της ομιλίας του.

Προφανώς τα μεγάλα κόμματα δεν έχουν καταλάβει ότι κάποια μικρότερα είναι που θα κάνουν την έκπληξη στις επόμενες εκλογές και ένα από αυτά θα είναι αυτό του Κυριάκου Βελόπουλου, που με τις καθημερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τον καυτό τρόπο ομιλίας του μπορεί και συνεπαίρνει τα πλήθη τα οποία είναι πλέον κουρασμένα από κόμματα τα οποία συνεχώς τον «παίζουν»

Ο τηλεπαρουσιαστής, πρώην βουλευτής είπε μεταξύ άλλων: «Από την στιγμή που εξαντλήσαμε όλες τις πολιτικές επιλογές μας και αποτέλεσμα δεν είδαμε από κανέναν ήρθε η ώρα να δώσουμε χώρο σε κάτι καινούργιο και άφθαρτο…

Την Ελληνική λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό, για να καταλάβεις ότι όλοι οι σημερινοί πολιτικάντηδες μέσα από τα κόμματα της διαπλοκής το μόνο που κάνουν είναι να κοιτούν μην τυχόν και χάσουν την καρεκλά τους αδιαφορώντας πλήρως το τι τρομακτικό συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία.

Μια πραγματικά διαλυμένη κοινωνία με χιλιάδες προβλήματα που έχει καταδικαστεί από τους ίδιους τους πολιτικούς της.

Και εδώ έρχεται η Ελληνική λύση, έτοιμη να προσφέρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας την τελευταία 10ετια.

Μάθε τα πάντα για την Ελληνική λύση και γίνε και εσύ ένας από τους χιλιάδες νέους υποστηρικτές της που ήδη γυρίζουν σελίδα στον παλαιοκομματισμό ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στον πολιτικό κόσμο προσφέροντας μια λύση που είναι πραγματικά…Ελληνική. Η Ελληνική λύση».

kavalavelp

Ο κυριότερος άξονας της ομιλίας του ήταν ο πρωτογενής τομέας, καθώς  και το πώς η Ελλάδα συνάπτοντας μία  δυνατή συμμαχία με την Ρωσία, με αμφότερο όφελος, μπορεί να βγει από τον κυκεώνα προβλημάτων στον οποίο την έχουν σπρώξει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε αποκαλύπτουν ακριβώς αυτό που σας αναφέραμε, δηλαδή πως η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή.

Ο ίδιος μας είπε ότι: «Οι πολίτες έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της ΛΥΣΗΣ, η οποία παλεύει για να φέρει ουσιαστικές προτάσεις για την Ελλάδα, κάνοντας την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑