Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 22nd, 2016 | by fileto

0

Άνοιγε αυτοκίνητα και τα έγδυνε στην παραλία Οφρυνίου

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, επτά κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 12 έως 17-9-2016, στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι το παραπάνω χρονικό διάστημα, στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, ο 19χρονος διέρρηξε τέσσερα καταστήματα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο καταστήματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία  ηλεκτρική συσκευή, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα και έγγραφα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 19χρονου, βρέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία ηλεκτρική συσκευή, διάφορα μικροαντικείμενα και έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑