Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 18th, 2016 | by fileto

0

Δυνατός ο Βελόπουλος και στην Ξάνθη

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε το απόγευμα της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα του «Νατάσσα» παρουσία 200 περίπου ατόμων. 

Στην αρχή της ομιλίας του ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στους ανεπάγγελτους πολιτικούς που δεν έχουν να επιδείξουν ούτε ένα ένσημο και δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα, τις συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού, με προεξάρχουσα την ομόδοξη Ρωσία, το όραμα για την Ελλάδα και το μέλλον των νέας γενιάς.

Μάλιστα όπως είπε, το πρόγραμμα αυτό συνέταξε μια ομάδα δουλειάς με 30άρηδες και το κόμμα του είναι το μόνο κόμμα που έχει θέσεις και μπορεί να δώσει λύσεις.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Βελόπουλος «η Ελλάδα χρειάζεται μία λύση-διέξοδο από την έλλειψη παραγωγής, τη φτώχεια, την ανεργία. Από την άστοχη Δυτικοδουλεία που δεν προσφέρει τίποτα σε επίπεδο στρατηγικών συμμαχιών».

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα της Θράκης και στις λύσεις που προτείνει για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή. «Η νέα Ελλάδα πρέπει να είναι πλουτοπαραγωγική, αυτάρκης με σωστές συμμαχίες αμοιβαίου οφέλους. Μόνο έτσι θα γίνει το άλμα προς τα εμπρός!» επεσήμανε καταχειροκροτούμενος ο κ. Βελόπουλος.

Η επόμενη συγκέντρωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα πραγματοποιηθεί στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στις 12 το μεσημέρι στην ΑΙΘΟΥΣΑ Λιθαρίτσια, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, 45221.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑