Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 23rd, 2016 | by fileto

0

Είχαν ρημάξει σπίτια στα χωριά του Νέστου

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 5 κλοπές από οικίες, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα 22-9-2016 έως 21-10-2016, σε χωριό του Νέστου.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 19, 20, 22 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθη χθες (21-10-2016) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 20χρονος δράστης.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο 20χρονος, ενεργώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τους άλλους τρεις δράστες, διέρρηξαν σε χωριό της Καβάλας πέντε (5) οικίες.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, 2 κυνηγετικά όπλα, 5 ηλεκτρικές συσκευές, 5 ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακά είδη, εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα δύο κυνηγητικά όπλα και μέρος από τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑