Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 31st, 2016 | by fileto

0

Δεν τα βρίσκουν για τη Λευκή Νύχτα στην Χρυσούπολη

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου  Εμπόρων Χρυσούπολης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο στο γραφείο του την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ώστε να τον προσκαλέσουν να παραστεί στην εκδήλωση της  Λευκής Νύχτας που οργανώνουν.

Ο Δήμαρχος έκπληκτος ανέφερε ότι πουθενά στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί παρόμοια εκδήλωση χωρίς τη συμμετοχή του Δήμου όπου πάντα συνεργάζονται για την διενέργεια της Λευκής Νύχτας.

Τόνισε ακόμη ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να ενημερώνεται ο Δήμος προ τετελεσμένου γεγονότος και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν χωρίς να γνωρίζουν εάν έχει προγραμματίσει για τη συγκεκριμένη ημερομηνία μια δική του εκδήλωση.

Παράλληλα ζήτησε να μάθει εάν γνωρίζουν οι έμποροι της πόλης το γεγονός αυτό ή αν ήταν μια απόφαση καθαρά «καθοδηγούμενη». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος έχει ήδη προγραμματίσει εκδηλώσεις που στόχο έχουν την τόνωση της τοπικής αγοράς κατά την περίοδο τον εορτών καθώς και «Λευκή Νύχτα» για τον ίδιο σκοπό.

Ο Δήμαρχος κατά την συνάντηση τόνισε στην Διοίκηση των εμπόρων πως στηρίζει οικονομικά τον Σύλλογο τους πράττοντας με δίκαιους όρους την κατανομή αφού οι αγορές για τον Δήμο γίνονται μόνο από εμπόρους του Δήμου ενώ παραχωρεί γραφείο στο Σύλλογό τους δωρεάν σε κτίριο του Δήμου (Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο).

Οι έμποροι όμως έχουν άλλη άποψη και ζητούν από τον δήμαρχο πέρα από τις διαφωνίες τους να βοηθήσει ώστε να γίνει η διοργάνωση του Σαββάτου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑