Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 9th, 2016 | by fileto

0

Κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες (8-11-2016), στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 55, 47, 22 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8,7 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) σύριγγα που περιείχε μικροποσότητα διαλύματος ηρωίνης.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,7 γραμμαρίων και ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Καβάλα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑