Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 13th, 2016 | by fileto

0

Νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Νίκος Τσαλικίδης

Με μοναδική απουσία του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου χθες συνεδρίασε η ομάδα της Περιφερειακής Αναγέννησης και εξέλεξε νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, στη θέση του εκλεγμένου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Ο Νίκος Τσαλικίδης όπως ήταν αναμενόμενο πήρε 28 ψήφους, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη και 6 λευκά ψηφοδέλτια.

Η ψηφοφορία έγινε στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου στην Κομοτηνή, και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο καθώς ψηφίζουν όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες τον νέο αντιπεριφερειάρχη, για να πληρώσει την κενή θέση.

Ο Νίκος Τσαλικίδης είναι πολιτικός μηχανικός και έχει διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κομοτηνής, πέρα από περιφερειακός σύμβουλος.

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης δήλωσε μετά το τέλος της διαδικασίας: «Η σημερινή εκλογική διαδικασία έκλεισε θετικά, με τους καλύτερους οιωνούς και θετικά αποτελέσματα. Σήμερα ξαναγεννήθηκε η ελπίδα, η ενότητα στην παράταξή μας, σε μία περίοδο όπου οι αντιξοότητες και τα προβλήματα ξεπερνούν και υπερβαίνουν όλους μας.  Μπορούμε λοιπόν ενωμένοι και συστρατευόμενοι να δουλέψουμε όλοι στην περιφέρεια για το καλό της περιφέρειας και των συμπολιτών μας».

N;eowΑνάλογο ήταν και το σχόλιο του Χρήστου Μέτιου, περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: «Η εκλογική διαδικασία εξέλεξε νέο αντ. Ροδόπης τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Τσαλικίδη. Τον συγχαίρω και του εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε τη καλύτερη δυνατή συνεργασία, τόσο με το Νίκος, όσο και με τους υπόλοιπους συναδέλφους, ώστε να εργαστούμε και να λύσουμε τα προβλήματα της Ροδόπης και της Περιφέρειας.»


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑