Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 14th, 2016 | by fileto

0

Τούρκοι με πλαστά χαρτιά τους Κήπους και κάνναβη

Συνελήφθησαν χθες (13-11-2016) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 32 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, εισαγωγή ναρκωτικών στη Χώρα και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, ιδιοκτησίας του 50χρονου, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη Χώρα μας.

Κατά τον έλεγχο, ο 32χρονος κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, ένα (1) διαβατήριο και μία (1) ταυτότητα των αρχών της Γερμανίας, τα οποία όπως προέκυψε έχουν ακυρωθεί από τις γερμανικές αρχές, καθόσον ο δράστης τα είχε υφαρπάξει δηλώνοντας ψευδή γεγονότα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εντοπίσθηκε επίσης στην κατοχή του 32χρονου μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,9 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, ένα (1) διαβατήριο και μία (1) ταυτότητα των αρχών της Γερμανίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑