Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 17th, 2016 | by fileto

0

«Συμφωνία Αλήθειας με Αγρότες και Κτηνοτρόφους» κάνει η ΝΔ στην ΑΜ-Θ

Στους 5 νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα βρεθεί το …οδοιπορικό της «Συμφωνίας Αλήθειας με Αγρότες και Κτηνοτρόφους» της ΝΔ, από το Σάββατο 19 έως τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη.

Τις δράσεις συντονίζει ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ θα συμμετέχουν στελέχη του Κόμματος και κλιμάκια σε συνεργασία με τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα.

Στο πλαίσιο του οδοιπορικού έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων, καθώς και συσκέψεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Η Νέα Δημοκρατία», όπως επισημαίνει σε σχετικό δελτίο Τύπου, «μέσα από αυτές τις συναντήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους που διοργανώνει, έχει ανοίξει έναν εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής του».

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Συντονιστής ΟΔΕ Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Βουλευτής Νομού Καβαλάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής–Βουλευτής Ημαθίας, Βασίλης Οικονόμου, Τομέαρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας – Βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μελάς, πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ, Σταύρος Σταυράκολγου αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων για την Αν. Μακεδονία-Θράκη έχει ως εξής:

Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής: Σάββατο 19/11 στον Έβρο, στις 12.30 μμ, σύσκεψη στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης με στελέχη της ΝΔ του Δήμου. Στις 2.00 μμ, σύσκεψη στο Δημαρχείο Σουφλίου με στελέχη της ΝΔ του Δήμου. Στις 5.00 μμ, σύσκεψη στο Δημαρχείο Διδυμότειχου με στελέχη της ΝΔ του Δήμου. Στις 7.00 μμ, ανοιχτή συζήτηση με τους αγρότες του Ν. Έβρου, στην Ορεστιάδα – Ξενοδοχείο Βιέννη (οδός Ορέστου 50)

Κυριακή 20/11 στη Ροδόπη, στις 10.30 πμ, ανοιχτή συζήτηση με τους αγρότες του Ν. Ροδόπης στον Ίασμο – Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιάσμου. Στις 1.30 μμ, σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης και στελέχη της ΝΔ του Ν. Ροδόπης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κομοτηνή

Την ίδια μέρα στην Ξάνθη, στις 5.30 μμ, ανοιχτή Συζήτηση με τους αγρότες στην Γενισέα –Αίθουσα Λαογραφικού Μουσείου Ενδυμάτων Βαλκανικών Χωρών

Την Δευτέρα 21/11 στην Καβάλα, στις 10.30 πμ, ανοιχτή συζήτηση με τους αγρότες στη Χρυσούπολη, στην αίθουσα Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, παράρτημα Χρυσούπολης. Στις 1.30 μμ, σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο Δημαρχείο Θάσου.

Την ίδια μέρα στη Δράμα στις 5.30 μμ, ανοιχτή συζήτηση με τους αγρότες, στην αίθουσα Δημαρχείου Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑