Uncategorized

Published on January 18th, 2017 | by fileto

0

Πιτσιρικάδες έκαναν νταλαβέρι με κλεμμένα μοτοποδήλατα

Tέσσερις κλοπές δικύκλων, που είχαν διαπραχθεί Ιούνιο με Σεπτέμβριο του 2015 στην πόλη της Καβάλας, εξιχνίασαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας της περιοχής.

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος 6 ημεδαπών, ηλικίας 15, 17 και 18 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις έρευνες δύο από τους δράστες, ηλικίας 18 και 17 ετών, ενεργώντας, είτε από κοινού είτε ο καθένας μόνος του, αφαίρεσαν από την πόλη της Καβάλας, δύο μοτοσικλέτες και δύο μοτοποδήλατα.

Στη συνέχεια διέθεσαν δύο από αυτά έναντι χρηματικής αμοιβής, στον άλλο 18χρονο και τον 15χρονο ενώ ο 18χρονος πούλησε στον δεύτερο 17χρονο το ένα από τα δίκυκλα. Αυτός με τη σειρά του διέθεσε, έναντι αμοιβής, τον κινητήρα του στον τρίτο 17χρονο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν δύο από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, ένας κινητήρας μοτοσικλέτας και ένας σκελετός μοτοποδηλάτου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Την προανάκριση ενήργησε το τοπικό τμήμα Ασφάλειας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑