Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 24th, 2017 | by fileto

0

Ο 15χρονος βίασε το 6χρονο παιδί στο Αλάν Κογιού της Κομοτηνής

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού από τον βιασμό και την δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλί Σεζάλ που βρέθηκε την Δευτέρα νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα, σε εγκαταλειμμένο σπίτι 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Δράστης της αποτρόπαιης αυτής πράξης φέρεται πως είναι ένας 15χρονος από τον Άρατο Ροδόπης, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομία. Ο δράστης μάλιστα ήταν γνωστός στους κατοίκους του Αλάν Κουγιού ενώ αυτό που σοκάρει είναι ότι και ο ίδιος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού.
Ο Νεντίμ, παππούς του άτυχου μικρού, δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη και την οργή του για τον χαμό του εγγονού του και αποκάλυψε ότι ο δράστης βίασε και σκότωσε τον 6χρονο και ζήτησε να τον σκοτώσουν για την πράξη του.
Οι κάτοικοι μιλώντας στην κάμερα της «Φωνής Ροδόπης» εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών από τους συγκρατούμενους του. «Να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά γυναίκα της περιοχής η οποία κάλεσε παράλληλα την Πολιτεία να βάλει μια τάξη στη συνοικία καθώς επικρατεί φόβος με την συχνή παρουσία, ξένων προς αυτούς, κακοποιών στοιχείων.
Μάλιστα «Είχαν βιάσει 3 φορές τον δράστη στο παρελθόν» συμπλήρωσε η ίδια γυναίκα.

Πηγή: «Φωνή της Ροδόπης»


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑