Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 2nd, 2017 | by fileto

0

Ένα μέτρο αλλά κι ένα σταθμό από τους μουσουλμάνους βουλευτές

Καλά τα σχόλια, αλλά να γίνονται και όταν Τούρκοι αξιωματούχοι σπέρνουν την διχόνοια στην μειονότητα της Δυτικής Θράκης!

Σάλο στην τοπική κοινωνία προκάλεσαν οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου για τον φόβο «εμπλοκής της μουσουλμανικής μειονότητας» σε επεισόδια με οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Οι βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, με σχόλια τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ο κ. Μουσταφά Μουσταφά αναφέρει: «Ήμαρτον θεέ μου, ήμαρτον. Ο κύριος Βασιλακόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, είπε ακατονόμαστα, ακατανόητα, επικίνδυνα πράγματα για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ που προτάθηκε να γίνει στη Ξάνθη. Αν τα είπε υπό την επήρεια της προχωρημένης ηλικίας του, της συνοδού μωρείας, έχει ο Πανάγαθος, ας προβλέψει τα μελλούμενα, η ιατρική, η Πολιτεία, οι κοινωνικές υπηρεσίες ας λάβουν τα μέτρα τους.

Ειδάλλως , αν είναι να παραμείνει στο πόστο του, παράκληση, Υφ. Αθλητισμού, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Δικαιοσύνης ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο Θεός να μας φωτίσει όλους, να μας χαρίσει λογική και σύνεση».

Ο κ. Καραγιουσούφ σε σχόλιο του σημειώνει: «Διχαστικός και απαράδεκτος!!!! Εξηγήσεις ζητάμε ως κοινωνία της περιοχής. Ντροπή!! Υφ. Αθλητισμού, Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Υπ. Δικαιοσύνης ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑