Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 2nd, 2017 | by fileto

0

Τρελό λεωφορείο έπεσε πάνω σε μαθήτρια και σπίτι στα Πομακοχώρια Ξάνθης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από κατοίκους της Κοτύλης, ένα…«τρελό» λεωφορείο προκάλεσε σήμερα το πρωί τον πανικό στους κατοίκους.

Το λεωφορείο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο της γραμμής και σταμάτησε στον Οικισμό προκειμένου ο οδηγός να κατέβει ν΄ αφήσει στο καφενείο κάτι εφημερίδες. Ωστόσο για ανεξήγητους λόγους λύθηκε ή δεν έπιασε καλά το το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο ν΄ αρχίσει χωρίς οδηγό πλέον να κινείται με την όπισθεν στην κατηφόρα και να καταλήγει στη στάση όπου μαθητές περίμεναν το σχολικό να πάνε στο σχολείο τους Γλαύκη.

Η πλέον άτυχη των μαθητών ήταν 14χρονη μαθήτρια ο οποία παρασύρθηκε από το λεωφορείο που την τραυμάτισε σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο Νοσοκομείο Ξάνθης αφού έχει σοβαρές κακώσεις στο σαγόνι της, αιμάτωμα στο κεφάλι και σπασμένα δόντια.

LEOFOREIO3

Το λεωφορείο τελικά σταμάτησε σε σπίτι όπου βρίσκονταν ένας κάτοικος του χωριού ο οποίος εκείνη την ώρα και τον τραυμάτισε επίσης αρκετά σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κι αυτός στο Νοσοκομείο, ενώ το μισό σπίτι του έχει γκρεμιστεί!

Ανακρίσεις διεξάγει ήδη η Τροχαία Ξάνθης για να εξακριβωθούν οι ακριβές συνθήκες του ατυχήματος. Σοβαρές ζημιές πάντως υπέστη και το αυτοκίνητο που σταμάτησε το «ξέφρενο» ταξίδι του μέσα στο σπίτι του άτυχου κάτοικου της Κοτύλης.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΧΗΤΗΣ-ΞΑΝΘΗΣ


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑