Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 3rd, 2017 | by fileto

0

Πεντάδα συλληψεων στην ΑΜ-Θ για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (2-2-2017), στους νομούς Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 58, 39, 38, 36 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Εχίνου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, οι τρεις δράστες, ηλικίας 38, 36 και 22 ετών, διότι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατείχαν επτά (7) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη σε στερεή μορφή, συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων , τις οποίες απέρριψαν εκτός του οχήματος προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Νέα Πέραμο Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ο 58χρονος, διότι κατείχε στην οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 29,9 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,8 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και η ζυγαριά.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Κομοτηνής και το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου Ξάνθης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑