Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 4th, 2017 | by fileto

0

O Νίκος Τσαλικίδης στο παράρτημα παιδιών με αναπηρία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης στην κοπή Βασιλόπιττας του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης παρέστη σήμερα το πρωί στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, στις εγκαταστάσεις του στο 15ο χλμ. Κομοτηνής – Ξάνθης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα και εκπροσώπων όλων των φορέων της περιοχής, ενώ τα παιδιά του ιδρύματος παρουσίασαν με τις μοναδικές τους ικανότητες μια όμορφη χορευτική παράσταση και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής τους διασκέδασαν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κατά το χαιρετισμό του είπε τα εξής: ’’Σε μία δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας και κατ’επέκταση η τοπική αυτοδιοίκηση τα ιδρύματα και οι υπόλοιποι φορείς, η ενδυνάμωση των αρχών και αξιών του εθελοντισμού, της φιλανθρωπίας, της αλληλεγγύης είναι τόσο αναγκαία όσο και επίκαιρη από ποτέ. Σε μία κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της και τους συνανθρώπους της , ο ανθρωπιστικός παράγοντας οφείλει να είναι ο οδηγός και η κινητήριος δύναμη στην καθημερινότητα και στη λήψη όλων των αποφάσεων μας. Το Ίδρυμα αποτελεί παραδειγματικά τιμητής αυτών των αξιών στην ελληνική κοινωνία και διαχρονικά εδώ και πολλά χρόνια παράγει σπουδαίο έργο. Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια πολλά υγεία δύναμη και αλληλεγγύη στον καθένα προσωπικά και στην οικογένεια του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής ’’.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑