Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 7th, 2017 | by fileto

0

Μήπως κάποιο από τα κλεμμένα είναι δικά σας;

Οι φωτογραφίες όλων των αντικειμένων που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της εξάρθρωσης της συμμορίας των Ρομά, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επειδή η δράση της συμμορίας αφορά όλη την Ελληνική επικράτεια γι’ αυτό και η αστυνομία καλεί όσους έχουν πέσει θύματα κλοπών καλούνται να δουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο προσεκτικά μήπως και αναγνωρίσουν τα δικά τους.

Είναι δυνατόν και από την Αν. Μακεδονία και Θράκη, κάποιοι που έχουν πέσει θύματα κλοπής να αναγνωρίσουν ανάμεσα στα χιλιάδες κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα τα δικά τους.

Η αστυνομία αναφέρει ότι: “Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων πολιτών, όσον αφορά στην αναγνώριση των κατασχεθέντων κλοπιμαίων, που προέρχονται από την εξάρθρωση σπείρας που ενεργούσε κλοπές σε διάφορες περιοχές και φυλάσσονται στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρούσιου, ανακοινώνεται ότι: «στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και σε ειδικό banner έχουν αναρτηθεί (292) φωτογραφίες όλων των κατασχεθέντων αντικειμένων, ενώ παράλληλα οι φωτογραφίες αυτές έχουν αποσταλεί στις Αστυνομικές Υπηρεσίες όλης της χώρας, όπου οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για αναγνώριση” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑