Εκδηλώσεις

Published on February 21st, 2017 | by fileto

0

Η Χωριστή Δράμας έχει το δικό της καρναβάλι

Η Χωριστή Δράμας έχει ένα πολύ φημισμένο καρναβάλι εδώ και πολλά χρόνια. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα.

Φέτος το Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί 16 με 27 Φεβρουαρίου 2017, με κορύφωση την παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων από μασκαράδες την Καθαρά Δευτέρα.

Την Παρασκευή θα δοθεί μεγάλος χορός με μασκαράδες σε ένα τρελό πάρτυ το βράδυ.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ ο Τρανός Χορός με χάλκινα και καλό κρασί.

Την Κυριακή παραδοσιακά συγκροτήματα με θέμα την Αποκριά θα χορέψουν στις 11 το πρωί, ενώ συμμετέχουν και πολλοί σύλλογοι από την Καβάλα, όπως οι Ιχνηλάτες, Θρακική Εστία Καβάλας κ.α.

Την Καθαρά Δευτέρα το μεσημέρι από τις 12 ξεκινά το μεγάλο καρναβάλι με την παρέλαση και με τους ήχους της μπάντας Fasariozo.

Με τους συλλόγους και τους ανθρώπους της κωμοπόλεως, πραγματικά με μεράκι να δίνουν πάντοτε τον καλύτερο εαυτό τους για αυτήν την διοργάνωση, με πηγαίο χιούμορ ευθυμία αγάπη, οι « Τσαταλτσανοί» με παράδοση στην μουσική αλλά και στα γλέντια υπόσχονται και φέτος με  μια πραγματική πανδαισία χρωμάτων με διάθεση πάντα σατυρική να μας δώσουν τις μέρες της Αποκριάς αυτό που λείπει από όλους μας ,το γέλιο την  χαρά.

Εκτός από τους μαθητές του σχολείου παίρνουν μέρος και άλλοι κάτοικοι.

Στο καρναβάλι συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Τα καρναβάλια γιορτάζονται την Καθαρά Δευτέρα αλλά ο καρνάβαλος έκανε την παρέλασή του και την Τσικνοπέμπτη που μας πέρασε.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑