Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 4th, 2017 | by fileto

0

Παράνομα όστρακα σε μπλάβα στον Έβρο

Επτά κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και  υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνελήφθησαν ένας 50χρόνος, ένας 44χρονος και ένας 25χρονος, για κατοχή και μεταφορά με σκοπό την πώληση – εμπορία της ανωτέρω ποσότητας οστράκων.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν επί της οδού μεταξύ λιμενίσκου Μαΐστρου και Εθνικής Οδού, α) ένα Ι.Χ.Ε όχημα με οδηγό τον 50χρονο και β) ένα Φ/Γ όχημα το οποίο έφερε συρόμενο τρέιλερ και επί του οποίου βρισκόταν φορτωμένο ξύλινο σκάφος τύπου μπλάβας. Το Φ/Γ οδηγούσε ο 44χρονος με συνεπιβάτη τον 25χρονο, ενώ επί του ξύλινου σκάφους βρέθηκε διάσπαρτη η παραπάνω ποσότητα οστράκων.
Επιπρόσθετα, το σύνολο των αλιευμάτων δεν συνοδευόταν από τα προβλεπόμενα έγγραφα αναφορικά με την προέλευσή τους και δεν υπήρχε η προβλεπόμενη επισήμανση σε αυτά.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε  η ανωτέρω ποσότητα οστράκων ,το ξύλινο σκάφος καθώς και το τρέιλερ.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑