Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 17th, 2017 | by fileto

0

Συμμορία ανηλίκων με αδυναμία σε εκκλησίες

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και τις έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εννέα (9) κλοπές από επιχειρήσεις και παρεκκλήσια, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 3-10-2016 έως 14-3-2017, στην πόλη της Δράμας.

Συνελήφθησαν προχθές (15-3-2017), το βράδυ, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 18, 17, 17 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται επίσης ένας 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 14, κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν, στην πόλη της Δράμας, τρεις (3) επιχειρήσεις και δύο (2) παγκάρια από παρεκκλήσια, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη τέσσερις (4) επιχειρήσεις, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 863 ευρώ.

Σημειώνεται ότι και οι 7 δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑