Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 1st, 2017 | by fileto

0

Η υπόθεση του νοσηλευτή της Δράμας έφτασε στην Τατιάνα

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Ιανουάριο του 2016 και αφορούσε τον 47χρονο Δραμινό νοσηλευτή που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε σε 22χρονη που μόλις είχε χειρουργηθεί στο νοσοκομείο Δράμας, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Έψιλον.

Καλεσμένος στην εκπομπή, ο δικηγόρος της 23χρονης σήμερα κοπέλας, κ. Μπάμπης Αποστολίδης, ήταν καταπέλτης εναντίον του Δραμινού νοσηλευτή τον οποίο κατ’ επανάληψη χαρακτήρισε αχρείο και διεστραμμένο.

Άφησε να εννοηθεί μάλιστα ότι ο 47χρονος δεν έμεινε μόνο στον αυνανισμό – πράξη την οποία παραδέχτηκε – αφού όπως ανέφερε «βρέθηκαν σπερματικά υγρά στην πικέ κουβέρτα» και ενδεχομένως τα χέρια του δεν έμειναν μόνο στο παντελόνι του, όπως και το σώμα του.

Ο κ. Αποστολίδης είπε ότι μίλησε για την υπόθεση με εξειδικευμένο γιατρό-επιστήμονα, ο οποίος του είπε ότι η συμπεριφορά του νοσηλευτή είναι διαστροφική και προσομοιάζει με τάσεις νεκροφιλίας.

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε πως την πράξη εντόπισε η συνοδός μιας κοπέλας που νοσηλεύονταν σε διπλανό κρεβάτι και όταν άκουσε θορύβους πίσω από το παραβάν που τράβηξε ο 47χρονος, άλλαξε πλευρό και είδε διάφορες κινήσεις.

Τον χαρακτήρισε διεστραμμένο κατ επανάληψη δεδομένου ότι στην προσπάθεια του να ναρκώσει την κοπέλα για να ασελγήσει επάνω της, της χορήγησε μια ολόκληρη αμπούλα της ναρκωτικής ουσίας Dormicum,  η οποία «είναι ικανή να ναρκώσει μέσα σε ένα λεπτό ολόκληρο ταύρο». Η ουσία αυτή είναι επικίνδυνη, ιδιαίτερα δε στην περίπτωση της 22χρονης που της είχε ήδη χορηγηθεί νάρκωση για την εγχείρηση της.

Όπως είπε ο κ. Αποστολίδης, ο νοσηλευτής δεν έλεγε στους γιατρούς ποια ναρκωτική ουσία πραγματικά της χορήγησε, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή της, εξαιτίας της καθυστέρησης αντιμετώπισης της κατάστασης της και  οι γιατροί να χρειαστούν αρκετή ώρα μέχρι να βρουν το αντίδοτο για να την επαναφέρουν.

Ο δικηγόρος επέρριψε ευθύνες και στο νοσοκομείο της Δράμας για την ασφάλεια του φαρμακείου, διατυπώνοντας ερωτήματα σχετικά με την πρόσβαση  του νοσηλευτή στο φαρμακείο και την υπεξαίρεση των ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη του Δραμινού νοσηλευτή θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη και αναμένεται να προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον.

πηγή: ΑΛΦΑ RADIO


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑