Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 1st, 2017 | by fileto

0

Ομάδα γυναικών, μανούλα στις κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, έξι (6) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από επιχειρήσεις και καταστήματα, που διαπράχθηκαν την 15-3-2017 το απόγευμα στο νομό της Δράμας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών (3) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 62, 45 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστιδες, κινούμενες με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός τους, μετέβησαν σε έξι (6) καταστήματα – επιχειρήσεις σε χωριά και την πόλη της Δράμας, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αφαιρέσουν από τα τέσσερα, διάφορα προϊόντα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστιδες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑