Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 5th, 2017 | by fileto

0

Έπεσε από μπαλκόνι στην Κομοτηνή 55χρονος γυμναστής

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Κομοτηνής, όταν ένας 55χρονος συμπολίτης μας βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, στην περιοχή της παλιάς πρυτανείας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών που έσπευσαν στο σημείο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον άτυχο άντρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στο οποίο ωστόσο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Ο 55χρονος συμπολίτης μας, πατέρας τριών παιδιών, ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής,  ενώ την δεδομένη χρονική περίοδο εργαζόταν  στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Οι αρχές εξετάζουν αν ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε ατύχημα ή πρόκειται για αυτοκτονία.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης αποχαιρετώντας όπως αναφέρουν έναν άξιο συνάδελφο. «Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης αποχαιρετά σήμερα έναν άξιο συνάδελφο, συλλυπάται την οικογένειά του για την αναπάντεχη απώλεια και της εύχεται δύναμη στη διαχείριση του αδόκητου και του αδιανόητου! Καλό του ταξίδι!» αναφέρεται χαρακτηριστικά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑