Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 11th, 2017 | by fileto

0

Βούλιαξε τμήμα της παραλίας στην Καβάλα

Ένα φορτηγό που πέρασε από το πλακόστρωτο όπως τόσα άλλα προφανώς λόγω διάβρωσης του σημείου και ίσως λόγου του βάρους του, είχε σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει το οδόστρωμα και να γίνει μια λακούβα στην αρχή.

Συνεργεία του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας και της ΔΕΥΑΚ η οποία απλά συνέδραμε την όλη επιχείρηση βρέθηκαν στο σημείο και σκάβοντας ανακάλυψαν ότι κάτω από το σημείο της υποχώρησης περνούσε ένας αγωγός ομβρίων ο οποίος λόγω των νερών, του θαλασσινού νερού αλλά και του χρόνου που έχει περάσει από τότε που κατασκευάστηκε, υποχώρησε και αυτό το φαινόμενο είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει η λακούβα.

Αμέσως τα συνεργεία έπιασαν δουλειά και με το πρώτο φως της μέρας έγιναν αξιοθέατο για τους περίεργους που έμαθαν τα καθέκαστα, αλλά και για τους περαστικούς που παρακολουθούσαν την πορεία των εργασιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Χρήστου Ηλιάδη που είναι και ο «ιδιοκτήτης» του παραλιακού μετώπου η ζημιά θα αποκατασταθεί μέχρι και σήμερα Μεγάλη Τετάρτη το πρωί, αν και έχει πολύ δουλειά η επούλωση της τρύπας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑