Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 14th, 2017 | by fileto

0

Πυροτεχνήματα σε κατάστημα στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε βάρος 47χρονου ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, χθές (13-4-2017) το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας πραγματοποίησαν έλεγχο στην επιχείρηση του 47χρονου, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, στο εσωτερικό της οποίας εντόπισαν συνολικά 10.972 παιδικά αθύρματα, τα οποία κατείχε ο δράστης με σκοπό την πώληση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιδικά αθύρματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Συνελήφθη, προχθές (13-4-2017) το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων .

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 45χρονη, διότι την εντόπισαν να κατέχει σε περίπτερο της πόλης και να διαθέτει προς πώληση 1.096 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιδικά αθύρματα.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 47χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του περιπτέρου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑