Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 21st, 2017 | by fileto

0

Γυναίκα στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αδέσποτων

Η δεύτερη επίθεση από σκυλιά καταγράφηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Στη δεύτερη περίπτωση, η οποία έγινε στις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, προχθές Τετάρτη 19 Απριλίου 2017, η ηλικιωμένη γυναίκα δυστυχώς δεν είχε την ίδια τύχη με το παιδί της προηγούμενης επίθεσης. Επίσης τα σκυλιά της 2ης περίπτωσης δεν είναι αδέσποτα αλλά οικόσιτα τα οποία ξέφυγαν από την προσοχή και τη μέριμνα του αφεντικού τους.

Πιο συγκεκριμένα η 75χρονη γυναίκα περπατούσε αμέριμνη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου όταν 4 σκυλιά άρχισαν να την πλησιάζουν και να της γαβγίζουν με εμφανώς επιθετική διάθεση. Όταν τα σκυλιά πλησίασαν κοντά της η γυναίκα ενδεχομένως από τον πανικό της, έχασε την ισορροπία της, έπεσε στο έδαφος και χτύπησε σοβαρά στο πόδι.

“Τα σκυλιά όντας πεσμένη στο έδαφος, της ορμούσαν και δεν μπορούσε να σηκωθεί”, μας ανέφερε ο εγγονός της ηλικιωμένης.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ο ταχυδρόμος των Φερών, ο οποίος έδιωξε τα σκυλιά και έπειτα βοήθησε τη γυναίκα να σηκωθεί και ειδοποίησε τους συγγενείς της.

Ο ίδιος μας ανέφερε πως η γυναίκα ήταν πολύ τρομαγμένη και πως μόλις τον είδε άρχισε να φωνάζει για να τη βοηθήσει.

Η 75χρονη μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης, όπου και χρειάστηκε να χειρουργηθεί διότι είχε σοβαρό κάταγμα στο ισχίο και ευτυχώς δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Να επισημάνουμε πως έχουν κινηθεί αυτεπάγγελτα οι νόμιμες διαδικασίες και έχει γίνει μήνυση προς τον ιδιοκτήτη.

Η ουσία πάντως είναι πως μια άτυχη ηλικιωμένη πολίτης βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας της απερισκεψίας και της αμέλειας μερικών ανεύθυνων συμπολιτών μας.

πηγή: e-evros


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑