Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 27th, 2017 | by fileto

0

Κυνηγητό μέχρι το Ποντολίβαδο διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (26-4-2017) το πρωί, στο Ποντολίβαδο Καβάλας, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 46χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και στο Ποντολίβαδο Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί, με τη συνδρομή και άλλων δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν το δράστη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑