Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 29th, 2017 | by fileto

0

Νέο κυνηγητό στη Θράκη με Πακιστανούς διακινητές

Συνελήφθησαν χθες (28-4-2017) το βράδυ, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35 και 33 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στο δυτικό κόμβο Κομοτηνής, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κινήθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης. Πλησίον του Παλλαδίου Ροδόπης το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και τέσσερις επιβαίνοντες σε αυτό, ο 33χρονος οδηγός, ο 35χρονος συνοδηγός και άλλα δύο άγνωστα άτομα, τράπηκαν πεζή σε φυγή. Από τις έρευνες των αστυνομικών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο (2) διακινητές, οδηγός και συνοδηγός του οχήματος.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν τέσσερις (4) μη νόμιμοι μετανάστες, υπήκοοι Πακιστάν, τους οποίους μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα οι δύο διακινητές.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑