Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 1st, 2017 | by fileto

0

Άνω – κάτω στην ΟΝΝΕΔ Καβάλας, κλήθηκε η αστυνομία

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας της ΟΝΝΕΔ μέσα από την οποία θα εκλεγόταν οι πρόεδροι Νομαρχιακών Επιτροπών και 5 μέλη σε κάθε ΔΗΜΤΟ (Δημοτική Τοπική Οργάνωση), ήταν αναμενόμενη.

Ήδη ο ένας από τους υποψήφιους για τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Καβάλας, και συγκεκριμένα ο Γιάννης Τότης, είχε από την Παρασκευή δημοσιεύσει τις ενστάσεις του για την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ενώ είχε καταθέσει ένσταση από την Κυριακή 23 Απριλίου σχετικά με τον εκλογικό κατάλογο του Νομού Καβάλας στον οποίο διαπιστώθηκε από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, ότι έλλειπαν εκατοντάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στα μητρώα μελών της οργάνωσης μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα που είχε αναρτηθεί στο επίσημο site της ΟΝΝΕΔ.

Μέχρι την ημέρα των εκλογών και συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Απριλίου δεν είχε λάβει καμιά απάντηση από την κεντρική ΟΝΝΕΔ με αποτέλεσμα να έχουμε τα περσινά γεγονότα με τις δύο ομάδες της Καβαλιώτικης ΟΝΝΕΔ να διαπληκτίζονται και να έχουν τις διαφωνίες τους πάνω από την κάλπη που στήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας.

Έτσι λοιπόν η μία κουβέντα έφερε την άλλη και η μια διαφωνία, την άλλη και ξεκίνησε ο καυγάς για τις παρατυπίες και παραλήψεις στους εκλογικούς καταλόγους, σκέπασαν την κάλπη και τελικά επενέβη η αστυνομία για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πάντως οι διαφωνούντες συνεχίζουν να αναφέρουν ότι δεν αρμόζει στις αξίες της παράταξης αυτά που συμβαίνουν και καλούν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, την οποία όπως λένε δεν γνωρίζει (!).

Παράλληλα εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών οι οποίες είναι 20 μέρες πριν από τις φοιτητικές εκλογές, στις οποίες η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δίνει μάχη απέναντι στις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και τις δυνάμεις της ανομίας.

Τελικά οι εκλογές αναβλήθηκαν, η παρουσία της αστυνομίας δεν έδωσε λύση και το σήριαλ συνεχίζεται, ενώ θα πρέπει να κόψει τον Γόρδιο Δεσμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς τέτοιες εικόνες για την νεολαία ενός κόμματος εν αναμονή στην εξουσία, είναι ανεπίτρεπτες και δίνουν λαβές για κριτική από την πλευρά του Σύριζα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑