Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 1st, 2017 | by fileto

0

Τούρκοι συνδικαλιστές χαιρέτισαν συγκεκντρώσεις του ΠΑΜΕ σε Κομοτηνή και Ξάνθη

Αποτίοντας φόρο τιμής στους νεκρούς του Σικάγου το 1886, της Θεσσαλονίκης το 1936, στους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή το 1944, στους αναρίθμητους ήρωες της εργατικής τάξης που χάραξαν το δρόμο των εργατικών κατακτήσεων, άνοιξε την ομιλία του στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην Πλ. Συντάγματος, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Γιώργος Πέρρος, χαιρετίζοντας ταυτόχρονα τους χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, νέους και νέες που διαδηλώνουν σήμερα από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα στις μεγάλες συγκεντρώσεις που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Ιδιαίτερο χαιρετισμό απηύθυνε στους Τούρκους συνδικαλιστές που συμμετείχαν και χαιρέτισαν στις συγκεντρώσεις σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Λέσβο, Σάμο και Κω.

«Ήρθαν και είναι μαζί μας ξεπερνώντας εμπόδια και κινδύνους για να στείλουμε το μήνυμα και από τις δυο μεριές του Αιγαίου: Δεν θα ματώσουμε για τα κέρδη των μονοπωλίων, δεν θα γίνουμε κρέας στα κανόνια των ιμπεριαλιστών!», υπογράμμισε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑