Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 2nd, 2017 | by fileto

0

Εκπαιδευτικός δεν έδινε το παιδί στη μάνα του στις Κρηνίδες

Η απίστευτη υπόθεση ομηρίας ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η μητέρα, που έχει πάρει διαζύγιο από τον 36χρονο, πήγε στις Κρηνίδες από το Μεσολόγγι όπου κατοικεί μόνιμα για να παραλάβει το παιδί

Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Πρωτομαγιάς στις

Κρηνίδες Καβάλας, για να συλλάβει έναν 36χρονο εκπαιδευτικό που αρνιόταν να επιστρέψει τον ηλικίας 4,5 χρόνων γιο του στη μητέρα του και τον κράτησε όμηρο με την απειλή ενός γαλλικού κλειδιού.

Η απίστευτη υπόθεση ομηρίας ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η μητέρα, που έχει πάρει διαζύγιο από τον 36χρονο, πήγε στις Κρηνίδες από το Μεσολόγγι όπου κατοικεί μόνιμα για να παραλάβει το παιδί του οποίου έχει την επιμέλεια, μετά την τριήμερη παραμονή του με τον πατέρα του στο πλαίσιο της καθορισμένης επικοινωνίας.

Όμως, ο πρώην σύζυγός της αρνήθηκε να της το παραδώσει και επικαλέστηκε ότι δεν είχε αρκετή επαφή μαζί του, λόγω της απόστασης.

Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν άνδρες της , που αντίκρισαν έκπληκτοι τον εκπαιδευτικό να απειλεί κραδαίνοντας το γαλλικό κλειδί ότι θα χρησιμοποιήσει τον γιο του ως ασπίδα! Στο σπίτι κλήθηκαν ειδικοί διαπραγματευτές που επί ώρες προσπάθησαν να τον πείσουν να αφήσει το αγοράκι.

Όταν οι αστυνομικοί είδαν ότι ήταν αμετάπειστος, ζήτησαν εισαγγελική έγκριση για επιχείρηση.

Στις 9 το βράδυ, της ίδιας μέρας, η έγκριση δόθηκε από την Πταισματοδίκη Καβάλας και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εισέβαλαν στο σπίτι όπου συνέλαβαν τον 36χρονο χωρίς να αντισταθεί.

Το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του, ενώ ο πατέρας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑