Εκδηλώσεις

Published on May 6th, 2017 | by fileto

0

Καλά τα πήγε από κόσμο η Λευκή Νύχτα της Καβάλας

Ανοικτά παρέμειναν τα εμπορικά καταστήματα της πόλης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Λευκής Νύχτας», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες από τις 7.30 το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.

Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, που έδωσε το έναυσμα των εκδηλώσεων, έκανε λόγο για έναν πετυχημένο θεσμό, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη της, ότι η φετινή «Λευκή Νύχτα» θα είναι ακόμη καλύτερα από τις δυο προηγούμενες.

Η πρόεδρος της »ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου, χαρακτήρισε τη »Λευκή Νύχτα» γιορτή για την Καβάλα, ενώ ένοιωσε χαρούμενη που οι Καβαλιώτες πήραν το μήνυμα και κατέβηκαν στο κέντρο να στηρίξουν από τη μεριά τους τον εμπορικό κόσμο.

Πραγματικά σημειώθηκε κοσμοπλημμύρα στο εμπορικό κέντρο, με νέο κόσμο που κατέβηκε άλλος με την παρέα του και άλλοι με τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή της αγοράς.

Σε τριάντα σημεία της πόλης έγιναν 30 δρώμενα με μουσική, χορό, παιχνίδια, χάπενινγκ με ταχυδακτυλουργούς και μάγους, κλόουν και αθλητικές επιδείξεις ενώ η μουσική πλημμύρισε από την αυλή του δημοτικού σχολείου στον Άη Γιάννη και έφτασε μέχρι και την κεντρική πλατεία όπου τα παιδιά από τα μουσικά σχολεία που βρίσκονται στην πόλη μας συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι που στήθηκε εκεί!

Ακόμη δεν μπορούμε να κάνουμε ταμείο μια και δεν γνωρίζουμε αν ανταποκρίθηκαν πολλοί στις προσφορές που είχαν τα καταστήματα στα προϊόντα τους λόγω της Λευκής Νύχτας άλλά κάπως κουνήθηκαν και τα ταμεία των μαγαζιών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑