Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 22nd, 2017 | by fileto

0

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 23χρονης στον Ακροπόταμο

Μια 23χρονη κοπέλα που αγνοείτο από τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής από την Αστυνομία της Ξάνθης στην Ε.Ο. Ξάνθης Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου. 

Η άτυχη κοπέλα κινείτο με κατεύθυνση την Καβάλα, τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Το ασημί Toyota Yaris, ξέφυγε από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε αγροικία με θάμνους και ελιές, ακολουθώντας τρελή πορεία.

Μετά από διαδοχικές ανατροπές το ΙΧ κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκε από την Αστυνομία της Ξάνθης ανέσυρε το πτώμα της άτυχης κοπέλας αρκετά μέτρα μακριά από το ΙΧ.

 

Το αυτοκίνητο έπεσε σε περιοχή με πυκνή βλάστηση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα προέρχεται από την Καβάλα (και συγκεκριμένα από τον Ακροπόταμο Παγγαίου), διασκέδαζε σε club της Ξάνθης και επέστρεφε στο σπίτι της. Οι δικοί της αναζητούσαν τα ίχνη της από τα ξημερώματα καθώς η τελευταία της επικοινωνία ήταν μετά τις 4. Το απόγευμα η εξαφάνισή της δηλώθηκε και στην Ξάνθη και λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες διέκρινε τα σημάδια στο δρόμο και το ΙΧ.

Η περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσβατη, μέσα σε πυκνή βλάστηση και η οπτική επαφή με το ΙΧ ήταν σχεδόν αδύνατη από την Εθνική Οδό. Το τραγικό έργο της αναγνώρισης ανέλαβαν οι δικοί της που κλήθηκαν στη σημείο μετά τον εντοπισμό του πτώματός της.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε σήμερα το απόγευμα στο χωριό της, στον Ακροπόταμο Παγγαίου!

 

φωτο: αρχείο


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑