Εκδηλώσεις

Published on May 29th, 2017 | by fileto

0

Wood Water Wild Φεστιβάλ στο Μονοπάτι Παλιάς Καβάλας

Το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός! Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο από μια μίνι εξόρμηση στην φύση, σε ένα τοπίο βγαλμένο από παραμύθι, με τρεχούμενα νερά, δέντρα και νερόμυλο; Σου αρέσουν οι εναλλακτικές δραστηριότητες; Τότε το Wood Water Wild είναι ότι έψαχνες!

To Wood Water Wild είναι ένα εναλλακτικό Φεστιβάλ μουσικής, αθλημάτων και δραστηριοτήτων υπαίθρου που ξεκίνησε το 2009 και διεξάγεται κάθε χρόνο στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας, που βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων (15 λεπτά οδικώς) από την πόλη της Καβάλας.

Δραστηριότητες όπως πεζοπορία,αναρρίχηση, τοξοβολία,αφήγηση παραμυθιών, συναυλίες σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, μόλις 2 ώρες από την Θεσσαλονίκη!

Στο φετινό φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν οι Imam Baildi.

Στις 17 και στις 18 Ιουνίου γινόμαστε όλοι Wood Water Wild!

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, η θεατρική ομάδα Mprikia Kollame διοργανώνει θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, την Κυριακή 18 Ιουνίου. Παιχνίδι, φαντασία αλλά και γνωριμία με τη φύση είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που θα εξερευνήσουν οι μικροί μας φίλοι!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑